Pastís de llima i llavors de rosella

Ingredients per a 12 comensals

  • 200 g de farina
  • 125 g de iogurt natural desnatat
  • 60 ml de llet de vaca desnatada
  • 80 ml de oli de gira-sol
  • 225 g de sucre
  • 300 g de llima
  • 2 unitat de ous
  • 60 ml de suc de llima
  • 3 g de rent
  • 10 g de margarina
  • 25 g de llavors de rosella

La preparació

  • Greixa i enfarina un motle de pastís. Precalfa el forn a 180º amb calor a dalt i a baix.
  • En un casset calfa la llet amb les llavors de rosella fins que arribe a bullir. Deixa-ho infusionar mentre es refreda i continua preparant la resta de la massa.
  • En un bol barreja el iogurt, l’oli de gira-sol, el sucre, la ratlladura de llima, el suc d’esta, els ous i la llet amb les llavors de rosella. Bat-ho amb unes varetes fins que tots els ingredients estiguen incorporats.
  • Afig-hi la farina barrejada amb el rent, mescla-ho i cou-ho al forn durant 45 minuts o fins que, en punxar-ho amb un furgadents, este n’isca net. Deixa-ho refredar cinc minuts en el motle i passa-ho a una reixeta.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
32.2 g

Grases9 g

Kcal228

Proteïnes3.9 g