Pastís de llima i llavors de rosella
Ingredients per a 12 comensals
- 200 g de farina
- 125 g de iogurt natural desnatat
- 60 ml de llet de vaca desnatada
- 80 ml de oli de gira-sol
- 225 g de sucre
- 300 g de llima
- 2 unitat de ous
- 60 ml de suc de llima
- 3 g de rent
- 10 g de margarina
- 25 g de llavors de rosella
La preparació
- Greixa i enfarina un motle de pastís. Precalfa el forn a 180º amb calor a dalt i a baix.
- En un casset calfa la llet amb les llavors de rosella fins que arribe a bullir. Deixa-ho infusionar mentre es refreda i continua preparant la resta de la massa.
- En un bol barreja el iogurt, l’oli de gira-sol, el sucre, la ratlladura de llima, el suc d’esta, els ous i la llet amb les llavors de rosella. Bat-ho amb unes varetes fins que tots els ingredients estiguen incorporats.
- Afig-hi la farina barrejada amb el rent, mescla-ho i cou-ho al forn durant 45 minuts o fins que, en punxar-ho amb un furgadents, este n’isca net. Deixa-ho refredar cinc minuts en el motle i passa-ho a una reixeta.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni32.2 g
Grases9 g
Kcal228
Proteïnes3.9 g