Bescuit de farina de dacsa

Ingredients per a 12 comensals

  • 250 g de farina de dacsa
  • 255 g de mantega
  • 230 g de sucre
  • 5 unitat de ou sencer
  • 1 unitat de rent químic sense gluten
  • 100 g de llima

La preparació

  • Precalfa el forn a 170 º amb calor a dalt i a baix. Greixa un motle de corona amb una culleradeta de mantega blana i enfarina’l, i sacseja l’excés que haja quedat.
  • Bat les clares a punt de neu amb un pessic de sal i unes gotes de llima. Tot seguit bat la mantega a temperatura ambient amb el sucre, afig-hi els ous i la ratlladura de llima.
  • Barreja la farina i el rent remenant la quantitat justa perquè no es vegen grumolls i incorpora-hi amb molta cura les clares d’ou a punt de neu, remenant fins que estiga tot unit. Aboca la barreja en el motle, allisa-ho perquè quede anivellat i cou-ho al forn durant 45 minuts o fins que en punxar-ho el furgadents n’isca net.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
33.3 g

Grases20.5 g

Kcal341

Proteïnes4.9 g