Brownies de cacau i remolatxa

Ingredients per a 4 comensals

  • 180 g de remolatxa cuita
  • 60 ml de llet de coco
  • 100 g de mantega
  • 4 unitat de ou
  • 1 unitat de plàtan
  • 1 ml de extracte de vainilla
  • 100 g de cacau dietètic i sense sucre
  • 100 g de farina de coco sense gluten
  • 0.1 g de bicarbonat
  • 5 g de canella
  • 20 g de anous

La preparació

  • Precalfa el forn a 180 graus.
  • Introduïx la remolatxa, la llet de coco, la mantega, els ous, el plàtan i l’extracte de vainilla en un processador d’aliments, i tritura-ho fins a aconseguir una mescla llisa i homogènia. En un bol, combina la resta d’ingredients i incorpora’ls suaument a la barreja anterior.
  • Tira la massa en un motle greixat de 23 cm x 15 cm o semblant i cou-la al forn durant 50 minuts, fins que es desapegue de les vores.
  • Servix-ho acompanyat de maduixes i coco ratllat.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
47.2 g

Grases34.6 g

Kcal569

Proteïnes14.4 g