Brownies de cacau i remolatxa
Ingredients per a 4 comensals
- 180 g de remolatxa cuita
- 60 ml de llet de coco
- 100 g de mantega
- 4 unitat de ou
- 1 unitat de plàtan
- 1 ml de extracte de vainilla
- 100 g de cacau dietètic i sense sucre
- 100 g de farina de coco sense gluten
- 0.1 g de bicarbonat
- 5 g de canella
- 20 g de anous
La preparació
- Precalfa el forn a 180 graus.
- Introduïx la remolatxa, la llet de coco, la mantega, els ous, el plàtan i l’extracte de vainilla en un processador d’aliments, i tritura-ho fins a aconseguir una mescla llisa i homogènia. En un bol, combina la resta d’ingredients i incorpora’ls suaument a la barreja anterior.
- Tira la massa en un motle greixat de 23 cm x 15 cm o semblant i cou-la al forn durant 50 minuts, fins que es desapegue de les vores.
- Servix-ho acompanyat de maduixes i coco ratllat.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni47.2 g
Grases34.6 g
Kcal569
Proteïnes14.4 g