Batut d’avena, figues, beguda de soja i llima

Ingredients per a 1 comensals

  • 20 g de avena
  • 60 ml de aigua
  • 30 g de figues pelades i netes
  • 240 ml de beguda de soja
  • 20 ml de suc de llima

La preparació

  • Col·loca l’avena en un bol, afig-hi l’aigua bullint i deixa-la en remull durant 10 minuts.
  • Mentrestant, lleva les llavors de les figues i aparta-les. Talla les figues i posa-les en la liquadora.
  • Aboca ací la beguda de soja i el suc de llima; a continuació, posa l’avena i l’aigua del remull.
  • Liqua-ho tot bé fins que quede suau i cremós; aboca-ho a got i servix-ho amb una cullereta.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
29.1 g

Grases1.6 g

Kcal223

Proteïnes10.6 g