Scones de poma i canella

Ingredients per a 12 comensals

  • 400 g de farina de força
  • 30 g de mantega
  • 70 g de sucre
  • 1 unitat de poma
  • 1 unitat de ou
  • 70 ml de llet desnatada
  • 2 g de canella en pols
  • 1 unitat de sobre de pols de forn

La preparació

  • Precalfa el forn a 220 º. Posa la farina en un bol, afig-hi la mantega i barreja els dos ingredients.
  • Incorpora-ho el sucre; la pols de llevar, la poma i la canella. Barreja a banda l’ou i la llet; fes un forat al centre de la barreja i aboca-hi el líquid d’un colp.
  • Treballa la barreja per a obtindre una massa blana. Passa-la a una superfície enfarinada i seguix treballant-la lleugerament.
  • Estira la massa per a formar un rectangle d’uns 2 cm de gruix.
  • Retalla-la en cercles amb un tallapastes. Col•loca’ls sobre una placa de forn enfarinada. Cou-los al forn durant 10-12 minuts. Refreda’ls sobre una reixeta i servix-los.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
29.5 g

Grases3.5 g

Kcal171

Proteïnes3.6 g