Scones de poma i canella
Ingredients per a 12 comensals
- 400 g de farina de força
- 30 g de mantega
- 70 g de sucre
- 1 unitat de poma
- 1 unitat de ou
- 70 ml de llet desnatada
- 2 g de canella en pols
- 1 unitat de sobre de pols de forn
La preparació
- Precalfa el forn a 220 º. Posa la farina en un bol, afig-hi la mantega i barreja els dos ingredients.
- Incorpora-ho el sucre; la pols de llevar, la poma i la canella. Barreja a banda l’ou i la llet; fes un forat al centre de la barreja i aboca-hi el líquid d’un colp.
- Treballa la barreja per a obtindre una massa blana. Passa-la a una superfície enfarinada i seguix treballant-la lleugerament.
- Estira la massa per a formar un rectangle d’uns 2 cm de gruix.
- Retalla-la en cercles amb un tallapastes. Col•loca’ls sobre una placa de forn enfarinada. Cou-los al forn durant 10-12 minuts. Refreda’ls sobre una reixeta i servix-los.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni29.5 g
Grases3.5 g
Kcal171
Proteïnes3.6 g