Pa de cereals amb tofu i rodanxes de tomata

Ingredients per a 4 comensals

  • 200 g de tofu
  • 150 g de ceba tendra
  • 300 g de tomaca
  • 240 g de pa de ségol
  • 20 g de oli d'oliva
  • sal
  • pebre mòlt
  • 5 g de orenga

La preparació

  • Talleu el tofu en rodanxes fines.
  • Lleveu la tija de la ceba i piqueu-la.
  • Fregiu en una paella amb oli abundant el tofu i la ceba.
  • Afegiu-hi el pebre al gust. Retireu la paella del foc i deixeu que repose a banda.
  • Llaveu les tomaques, lleveu-los la tija i talleu-les a rodanxes.
  • Prepareu les torrades alternant les torrades de tomaca i el tofu.
  • Salpebreu-ho i empolvoreu-ho amb un poc d'orenga.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
33.7 g

Grases8.3 g

Kcal258

Proteïnes8.9 g