Pa de cereals amb tofu i rodanxes de tomata
Ingredients per a 4 comensals
- 200 g de tofu
- 150 g de ceba tendra
- 300 g de tomaca
- 240 g de pa de ségol
- 20 g de oli d'oliva
- sal
- pebre mòlt
- 5 g de orenga
La preparació
- Talleu el tofu en rodanxes fines.
- Lleveu la tija de la ceba i piqueu-la.
- Fregiu en una paella amb oli abundant el tofu i la ceba.
- Afegiu-hi el pebre al gust. Retireu la paella del foc i deixeu que repose a banda.
- Llaveu les tomaques, lleveu-los la tija i talleu-les a rodanxes.
- Prepareu les torrades alternant les torrades de tomaca i el tofu.
- Salpebreu-ho i empolvoreu-ho amb un poc d'orenga.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni33.7 g
Grases8.3 g
Kcal258
Proteïnes8.9 g