Bescuits de taronja i xocolate
Ingredients per a 6 comensals
- 250 g de mantega
- 200 g de sucre moré
- 4 unitat de ou
- 150 g de midó de dacsa
- 125 g de farina d'arròs
- 125 g de fècula de mandioca
- 20 g de cacau amarg
- 20 g de ratlladura de taronja
- 5 g de bicarbonat de sodi
La preparació
- Bat la mantega a punt de pomada juntament amb el sucre moré. Quan adquirisca una textura cremosa, incorpora-hi els ous d'un en un.
- Tamisa el midó de dacsa juntament amb la farina d’arròs, la fècula de mandioca i el bicarbonat de sodi. Afig la mescla al batut anterior i unix-ho bé.
- Dividix la massa en deus parts. Agrega a una d’elles el cacau amarg i a l’altra, la ratlladura de taronja. Deixa-ho reposar a la nevera durant 2 hores.
- Retira-ho. Fes 2 rotllets de massa de taronja i 2 de massa de cacau, de 2 cm de gruix. Amb estos 4 rotllets, forma un sol rotllet intercalant els colors. Embolica-ho en paper d’alumini i porta-ho a la nevera.
- Retira-ho de la nevera. Talla porcions d’1 cm de gruix i col•loca-les sobre una placa greixada. Cou-ho al forn a temperatura moderada de 10 -12 minuts.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni92.4 g
Grases39.3 g
Kcal754
Proteïnes6.4 g