Cintes de carabasseta farcides de tomaca, olives i formatge de c

Ingredients per a 4 comensals

  • 1000 g de tomaques de branca
  • 2 unitat de carabasseta
  • 100 g de olives sense pinyol
  • 200 g de formatge de cabra
  • germinats per a decorar

La preparació

  • Talla les carabassetes en tires fines amb un pelador de creïlles, un tallador d'embotits o una mandolina. Cou-les 20 segons en aigua bullint, refreda-les en aigua amb gel i reserva-les.
  • En un altre casset amb aigua bullint escalda les tomaques durant uns segons per a pelar-les amb facilitat, refreda-les bé perquè no es coguen en excés, pela les tomaques i elimina'n les llavors i reserva-les tallades en gallons. Forma xicotets daus sorpresa que continguen els ingredients; per a fer-ho, ajuda’t d’un motle quadrat, col•loca dues tires de carabasseta cobrint la base i dues més travessades perquè no s’escape el farciment; dins de les cintes disposa uns gallons de tomaca, un grapat d’olives i uns trossos de formatge de cabra, tanca les tires de carabasseta i gira el motle.
  • Calfa-ho al forn 3-4 minuts a 190º. Pots servir-ho acompanyat d’uns brots germinats.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
9.4 g

Grases19 g

Kcal268

Proteïnes12.2 g