Salmó en papillota

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de salmó
  • 140 g de carlota
  • 140 g de porro
  • oli d'oliva
  • 2 g de pebre mòlt
  • sal

La preparació

  • Peleu les carlotes i talleu-les en tires.
  • Netegeu els porros i talleu-los en tires.
  • Ofegueu les verdures a foc lent, fins que estiguen blanes.
  • Disposeu cada tros de salmó en rectangles de paper d'alumini.
  • Salpebreu-ho al gust.
  • Repartiu les verdures sobre els trossos de salmó.
  • Tanqueu el paper i fiqueu-lo a forn fort uns 10-15 minuts.
  • Quan es bufen els paquets, el salmó està preparat.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
4.6 g

Grases24.5 g

Kcal342

Proteïnes25.5 g