Arròs integral amb espinacs

Ingredients per a 4 comensals

  • 280 g de arròs integral
  • 1000 g de espinacs
  • 200 g de ceba
  • 450 g de tomaca
  • 40 g de pistatxos
  • 2 dent de all
  • 1 fulla de llorer
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Bulliu l'arròs en abundant aigua amb sal i llorer (uns 30 minuts).
  • Escorreu-lo i reserveu-lo.
  • Peleu l'all i la ceba, piqueu-los i ofegueu-los en una cassola amb un raig d'oli.
  • Peleu les tomaques i talleu-les en daus. Afegiu-les a la cassola i saleu-ho.
  • Netegeu els espinacs, trossegeu-los i incorporeu-los a la salsa.
  • Deixeu-ho coure uns 10-15 mi
  • Afegiu-hi l'arròs i els pistatxos pelats (es poden picar). Remeneu-ho, deixeu-ho reposar uns minuts i serviu-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
60.4 g

Grases15.3 g

Kcal451

Proteïnes12.9 g