Capritxos de piña

Ingredients per a 4 comensals

  • 20 g de pinya en conserva
  • 135 g de sucre
  • 125 g de ametles mòltes
  • 30 g de maizena
  • 10 g de sucre glacé sense gluten
  • 75 g de mantega

La preparació

  • Separa la clara del rovell d’un ou i barreja la clara amb el sucre i l’ametla mòlta. Quan la massa estiga homogènia, afig-hi l’ou sencer, el rovell, la Maizena i torna-ho a barrejar. Finalment, afig-hi la mantega ablanida prèviament.
  • Introduïx la massa resultant en una mànega de pastisseria amb filtre ample i farcix-ne les capsuletes de paper. Talla la rodanxa de pinya en trossets xicotets i introduïx-ne un en cada capsuleta; seguidament, empolsa-les amb sucre glacé ajudant-te d’un colador.
  • Deposita les capsuletes sobre la safata del forn i cou-les, amb el forn precalfat prèviament a 190º C, durant 12 minuts; passat este temps, retira la safata del forn i deixa-ho refredar abans de servir.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
43.6 g

Grases32.3 g

Kcal502

Proteïnes6.6 g