Capritxos de piña
Ingredients per a 4 comensals
- 20 g de pinya en conserva
- 135 g de sucre
- 125 g de ametles mòltes
- 30 g de maizena
- 10 g de sucre glacé sense gluten
- 75 g de mantega
La preparació
- Separa la clara del rovell d’un ou i barreja la clara amb el sucre i l’ametla mòlta. Quan la massa estiga homogènia, afig-hi l’ou sencer, el rovell, la Maizena i torna-ho a barrejar. Finalment, afig-hi la mantega ablanida prèviament.
- Introduïx la massa resultant en una mànega de pastisseria amb filtre ample i farcix-ne les capsuletes de paper. Talla la rodanxa de pinya en trossets xicotets i introduïx-ne un en cada capsuleta; seguidament, empolsa-les amb sucre glacé ajudant-te d’un colador.
- Deposita les capsuletes sobre la safata del forn i cou-les, amb el forn precalfat prèviament a 190º C, durant 12 minuts; passat este temps, retira la safata del forn i deixa-ho refredar abans de servir.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni43.6 g
Grases32.3 g
Kcal502
Proteïnes6.6 g