Rellom de porc amb albercocs i ametles

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de rellomello de porc
  • 80 g de albercocs
  • 50 g de ametles torrades
  • 120 g de carlota
  • 100 g de ceba
  • 2 dent de all
  • 1 g de gingebre
  • 1 g de canella en pols
  • 20 g de mel
  • 200 ml de caldo de pollastre
  • 40 g de oli d’oliva verge

La preparació

  • Pela els alls, la ceba i la carlota. Pica-ho tot menut i la carlota en rodanxes. Continua remullant els albercocs en aigua temperada perquè s’ablanisquen durant una estona.
  • En un bol barreja el gingebre, la canella, el pebre i el safrà, afig el caldo de pollastre calent i barreja-ho. Talla el rellom en rodanxes i daura’l en una cassola amb l’oli d’oliva. Una vegada saltat, afig-hi les cebes, els alls i les carlotes, i deixa-ho coure durant cinc minuts.
  • Afig la barreja d’espècies juntament amb el caldo i fes que bulla. Deixa-ho coure a foc mitjà durant quinze minuts, afig-hi quantitats xicotetes d’aigua si veus que el guisat es va quedant sec.
  • Incorpora-hi la mel i els albercocs secs escorreguts i allarga la cocció durant quinze minuts més. Servix-ho amb unes ametles torrades.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
9.7 g

Grases28.2 g

Kcal449

Proteïnes37.2 g