Rellom de porc amb albercocs i ametles
Ingredients per a 4 comensals
- 600 g de rellomello de porc
- 80 g de albercocs
- 50 g de ametles torrades
- 120 g de carlota
- 100 g de ceba
- 2 dent de all
- 1 g de gingebre
- 1 g de canella en pols
- 20 g de mel
- 200 ml de caldo de pollastre
- 40 g de oli d’oliva verge
La preparació
- Pela els alls, la ceba i la carlota. Pica-ho tot menut i la carlota en rodanxes. Continua remullant els albercocs en aigua temperada perquè s’ablanisquen durant una estona.
- En un bol barreja el gingebre, la canella, el pebre i el safrà, afig el caldo de pollastre calent i barreja-ho. Talla el rellom en rodanxes i daura’l en una cassola amb l’oli d’oliva. Una vegada saltat, afig-hi les cebes, els alls i les carlotes, i deixa-ho coure durant cinc minuts.
- Afig la barreja d’espècies juntament amb el caldo i fes que bulla. Deixa-ho coure a foc mitjà durant quinze minuts, afig-hi quantitats xicotetes d’aigua si veus que el guisat es va quedant sec.
- Incorpora-hi la mel i els albercocs secs escorreguts i allarga la cocció durant quinze minuts més. Servix-ho amb unes ametles torrades.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni9.7 g
Grases28.2 g
Kcal449
Proteïnes37.2 g