Rellom farcit de formatge rocafort

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de rellomello de porc
  • 100 g de formatge blau
  • 20 g de julivert
  • 80 g de escalunya
  • 5 g de mostassa
  • 20 ml de llet de vaca desnatada
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Neteja de greix i tels la carn i obri els relloms de porc longitudinalment, fent un buit per a poder introduir-hi el farcit. Una vegada oberts els relloms, posa-hi sal i pebre per fora i per dins, i reserva’ls mentre fas el farcit.
  • Pica tots els ingredients i barreja’ls en una tassa o en un plat profund. Quan estiga tot ben barrejat, estén una capa al centre del tall, sense passar-te’n i tanca els relloms assegurant el tancament amb uns furgadents de fusta.
  • Col·loca en la plata de forn els relloms, amb el tancament cap per avall i cou-los al forn a 130º C durant 15-20 minuts. Com que es farà a baixa temperatura, es cuinarà també el farciment, sense cremar-se l’exterior, i sense ressecar-se la carn del rellom. Trau-los del forn i servix-los calents.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
1.4 g

Grases19 g

Kcal336

Proteïnes39.3 g