Rellom farcit de formatge rocafort
Ingredients per a 4 comensals
- 600 g de rellomello de porc
- 100 g de formatge blau
- 20 g de julivert
- 80 g de escalunya
- 5 g de mostassa
- 20 ml de llet de vaca desnatada
- sal
- pebre
La preparació
- Neteja de greix i tels la carn i obri els relloms de porc longitudinalment, fent un buit per a poder introduir-hi el farcit. Una vegada oberts els relloms, posa-hi sal i pebre per fora i per dins, i reserva’ls mentre fas el farcit.
- Pica tots els ingredients i barreja’ls en una tassa o en un plat profund. Quan estiga tot ben barrejat, estén una capa al centre del tall, sense passar-te’n i tanca els relloms assegurant el tancament amb uns furgadents de fusta.
- Col·loca en la plata de forn els relloms, amb el tancament cap per avall i cou-los al forn a 130º C durant 15-20 minuts. Com que es farà a baixa temperatura, es cuinarà també el farciment, sense cremar-se l’exterior, i sense ressecar-se la carn del rellom. Trau-los del forn i servix-los calents.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni1.4 g
Grases19 g
Kcal336
Proteïnes39.3 g