Barqueta de rellom de porc i brie

Ingredients per a 4 comensals

  • 200 g de rellomello de porc
  • 80 g de pa
  • 100 g de pebre verd
  • 40 g de formatge brie
  • 40 g de oli d'oliva
  • 1 g de anet
  • sal

La preparació

  • Neteja el pimentó verd per a fregir-lo amb una mica de sal i una mica d’oli. Frig-lo fins que estiga bla.
  • En la mateixa paella o planxa cuina el rellom adobat al gust.
  • Munta la barqueta, talla el pa i posa-hi un tros de pimentó verd fregit, al damunt el rellom de porc i després el formatge brie condimentat amb un poc d’anet. Gratina-ho al forn i servix-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
10.8 g

Grases17.1 g

Kcal260

Proteïnes15.3 g