Paella de pollastre i conill

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de pollastre
  • 400 g de conill
  • 320 g de arròs
  • 2 dent de all
  • 150 g de bajoques planes
  • 150 g de garrofó cuit
  • 240 g de tomaques madures
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 1 unitat de safrà
  • 1 g de pebre roig dolç
  • 1 unitat de branqueta de romer
  • sal

La preparació

  • En primer lloc trosseja el pollastre i el conill i frig-los en la paella amb oli i sal; afig-hi els alls sencers, que es retiren una vegada fregits. Una volta daurat el pollastre i el conill, afig-hi les bajoques, el safrà i remena-ho; tira-hi la tomaca i, una vegada feta, afig-hi el pimentó i l’aigua i deixa-ho coure 30 minuts.
  • Passat este temps, completa-ho d’aigua, tenint en compte que ha de tindre 3 parts de caldo per una d’arròs i, quan comence a bullir de nou, afig-hi l’arròs i cou-ho 10 minuts. A continuació, posa el garrofó i el romer sobre l’arròs i deixa-ho 8-10 minuts més.
  • Controla el foc. Una paella necessita foc fort al principi i suau després, per a acabar amb una pujada de foc que serà la que faça el socarrat.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
82.7 g

Grases23.9 g

Kcal735

Proteïnes41.2 g