Arròs a banda

Ingredients per a 4 comensals

  • 320 g de arròs
  • 250 ml de caldo de peix
  • 8 unitat de gambes
  • 120 g de sépia
  • 250 g de clòtxines
  • 2 g de safrà
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 240 g de tomaca tipus pera
  • 60 g de ceba
  • 2 dent de all
  • sal

La preparació

  • Sofrig les gambes primer, trau-les i reserva-les, i després la sépia.
  • Agrega-hi la tomaca amb la ceba i l’all picat i cuina-ho a foc lent fins que la ceba estiga ofegada. Tira-hi l’arròs i cuina-ho tot junt. Incorpora-hi el fons de peix calent i les clòtxines, depenent de l’arròs. Quan comence a bullir i les clòtxines s’òbriguen, trau-les, retira’n la part de la petxina que no conté la molla i reserva-les.
  • Quan falten uns 5 minuts, tira-hi per damunt les gambetes i les clòtxines en forma d’adorn. Servix-les.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
69.8 g

Grases11.8 g

Kcal448

Proteïnes14.5 g