Bescuit roig sense gluten
Ingredients per a 8 comensals
- 125 g de farina sense gluten
- 120 g de mantega
- 200 g de sucre
- 3 unitat de ou
- 7 g de rent químic sense gluten
- 230 g de móres roges
- 10 g de sucre glacé sense gluten
- sal
La preparació
- Precalfa el forn a 180ºC.
- Unta un motle ovalat o quadrat apte per a forn amb mantega.
- En un bol, bat la mantega blana amb el sucre fins a aconseguir una barreja esponjosa.
- Tira-hi els ous d’un en un. D’altra banda, en un altre bol, barreja la farina sense gluten, la sal i el rent químic.
- Incorpora la barreja de la farina al bol de la mantega amb els ous a poc a poc. Aboca el resultat en el motle de coure al forn.
- Renta els gerds i repartix-los per tota la superfície del bescuit.
- Cou-lo al forn 45-50 minuts a 180ºC.
- Finalment, retira’l del forn i deixa’l refredar 20 minuts abans de servir.
- Servix el bescuit amb sucre glacé sense gluten per damunt.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni40.4 g
Grases14.8 g
Kcal316
Proteïnes4.2 g