Bescuit roig sense gluten

Ingredients per a 8 comensals

  • 125 g de farina sense gluten
  • 120 g de mantega
  • 200 g de sucre
  • 3 unitat de ou
  • 7 g de rent químic sense gluten
  • 230 g de móres roges
  • 10 g de sucre glacé sense gluten
  • sal

La preparació

  • Precalfa el forn a 180ºC.
  • Unta un motle ovalat o quadrat apte per a forn amb mantega.
  • En un bol, bat la mantega blana amb el sucre fins a aconseguir una barreja esponjosa.
  • Tira-hi els ous d’un en un. D’altra banda, en un altre bol, barreja la farina sense gluten, la sal i el rent químic.
  • Incorpora la barreja de la farina al bol de la mantega amb els ous a poc a poc. Aboca el resultat en el motle de coure al forn.
  • Renta els gerds i repartix-los per tota la superfície del bescuit.
  • Cou-lo al forn 45-50 minuts a 180ºC.
  • Finalment, retira’l del forn i deixa’l refredar 20 minuts abans de servir.
  • Servix el bescuit amb sucre glacé sense gluten per damunt.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
40.4 g

Grases14.8 g

Kcal316

Proteïnes4.2 g