Ensalada de cogombre i coco fresc

Ingredients per a 4 comensals

  • 120 g de cogombre
  • 20 g de oli de llavors de raïm
  • 50 ml de suc de llima
  • 5 g de mel
  • 2 g de gingebre
  • 60 g de ceba roja en rodanxes
  • 120 g de cebes picades
  • 10 g de castanyes de Cajú picades
  • 40 g de coco fresc ratllat
  • sal

La preparació

  • Per començar, en una paella al foc amb oli d’oliva, afig-hi les llavors de mostassa i frig-les durant 1 minut. Seguidament, incorpora-les a un bol i barreja-les amb el suc de llima, la mel i el gingebre. Remena-ho i reserva-ho.
  • En un altre bol, barreja els cogombres, la ceba roja, la ceba verda i el coco. Adoba-ho amb la salsa anterior i emplata-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
5 g

Grases7.8 g

Kcal98.2

Proteïnes1.1 g