Ensalada de cogombre i coco fresc
Ingredients per a 4 comensals
- 120 g de cogombre
- 20 g de oli de llavors de raïm
- 50 ml de suc de llima
- 5 g de mel
- 2 g de gingebre
- 60 g de ceba roja en rodanxes
- 120 g de cebes picades
- 10 g de castanyes de Cajú picades
- 40 g de coco fresc ratllat
- sal
La preparació
- Per començar, en una paella al foc amb oli d’oliva, afig-hi les llavors de mostassa i frig-les durant 1 minut. Seguidament, incorpora-les a un bol i barreja-les amb el suc de llima, la mel i el gingebre. Remena-ho i reserva-ho.
- En un altre bol, barreja els cogombres, la ceba roja, la ceba verda i el coco. Adoba-ho amb la salsa anterior i emplata-ho.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni5 g
Grases7.8 g
Kcal98.2
Proteïnes1.1 g