Timbal d´albergina amb peix i tomaca

Ingredients per a 4 comensals

  • 100 g de bonítol
  • 120 g de albergina
  • 400 g de tomaca
  • 50 g de espinacs
  • 1 dent de all
  • 7 g de gelatina sense gluten
  • 5 ml de vinagre de Mòdena
  • 100 g de carabasseta
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 125 g de iogurt natural desnatat
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Col·loca en una plata de vidre per a microones l’albergina, embolica-la amb paper film i cou-la uns 15 minuts al microones a 900 W de potència.
  • D’altra banda, en una paella ben calenta amb 1 cullerada sopera d’oli, salta la carabasseta i la tomaca tallada en rodanxes.
  • Quan l’albergina estiga llesta, trosseja-la en trossos grossos.
  • Tot seguit, en una paella al foc, disposa-hi una altra cullerada d’oli i salta-hi els alls picats. Incorpora-hi l’albergina trossejada i els espinacs. Tira-hi sal i pebre. Posa-hi la gelatina i cuina-ho uns minuts més.
  • A continuació, ompli amb el contingut de la paella uns motles i refreda’ls a la nevera.
  • Emplata els timbals acompanyats de la tomaca i de la carabasseta. Rega’ls amb 1 culleradeta de vinagre de Mòdena.
  • Decora-ho amb una miqueta de iogurt i amb la tonyina. Servix-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
7.3 g

Grases11.8 g

Kcal180

Proteïnes10.2 g