Timbal d´albergina amb peix i tomaca
Ingredients per a 4 comensals
- 100 g de bonítol
- 120 g de albergina
- 400 g de tomaca
- 50 g de espinacs
- 1 dent de all
- 7 g de gelatina sense gluten
- 5 ml de vinagre de Mòdena
- 100 g de carabasseta
- 40 g de oli d’oliva verge
- 125 g de iogurt natural desnatat
- sal
- pebre
La preparació
- Col·loca en una plata de vidre per a microones l’albergina, embolica-la amb paper film i cou-la uns 15 minuts al microones a 900 W de potència.
- D’altra banda, en una paella ben calenta amb 1 cullerada sopera d’oli, salta la carabasseta i la tomaca tallada en rodanxes.
- Quan l’albergina estiga llesta, trosseja-la en trossos grossos.
- Tot seguit, en una paella al foc, disposa-hi una altra cullerada d’oli i salta-hi els alls picats. Incorpora-hi l’albergina trossejada i els espinacs. Tira-hi sal i pebre. Posa-hi la gelatina i cuina-ho uns minuts més.
- A continuació, ompli amb el contingut de la paella uns motles i refreda’ls a la nevera.
- Emplata els timbals acompanyats de la tomaca i de la carabasseta. Rega’ls amb 1 culleradeta de vinagre de Mòdena.
- Decora-ho amb una miqueta de iogurt i amb la tonyina. Servix-ho.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni7.3 g
Grases11.8 g
Kcal180
Proteïnes10.2 g