Salmó amb fenoll al forn
Ingredients per a 4 comensals
- 2 unitat de fenoll
- 500 g de salmó
- 750 ml de llet de vaca desnatada
- 100 g de llima
- 40 g de oli d’oliva verge
- 40 g de formatge parmesà ratllat
- sal
- pebre
La preparació
- Precalfa el forn a màxima temperatura . Partix el fenoll per la meitat i bull-lo en un casset amb llet.
- Quan el fenoll estiga bullit, col·loca’l en una plata, ratlla parmesà per damunt i gratina-ho al forn.
- Per acabar, cuina el salmó a la planxa durant 3 minuts per cada costat amb un parell de rodanxes de llima al costat.
- Salpebra el salmó i servix-lo acompanyat del fenoll.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni9.9 g
Grases24.8 g
Kcal389
Proteïnes31.2 g