Salmó amb fenoll al forn

Ingredients per a 4 comensals

  • 2 unitat de fenoll
  • 500 g de salmó
  • 750 ml de llet de vaca desnatada
  • 100 g de llima
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 40 g de formatge parmesà ratllat
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Precalfa el forn a màxima temperatura . Partix el fenoll per la meitat i bull-lo en un casset amb llet.
  • Quan el fenoll estiga bullit, col·loca’l en una plata, ratlla parmesà per damunt i gratina-ho al forn.
  • Per acabar, cuina el salmó a la planxa durant 3 minuts per cada costat amb un parell de rodanxes de llima al costat.
  • Salpebra el salmó i servix-lo acompanyat del fenoll.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
9.9 g

Grases24.8 g

Kcal389

Proteïnes31.2 g