Albergines en conserva

Ingredients per a 4 comensals

  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 600 g de albergina
  • 200 ml de aigua
  • 2 g de orenga
  • 1 g de pebre roig
  • 2 dent de all
  • 1000 ml de vinagre d’alcohol
  • sal grossa

La preparació

  • Pela les albergines i talla-les en rodanxes. Col·loca-les en un colador, intercalant sal grossa entre capa i capa d’albergines i deixa-les reposar tres hores aproximadament perquè eliminen l’aigua i el gust amarg. Col·loca el vinagre i l’aigua en una olla gran fins que bullen. Cuina les albergines durant dos o tres minuts, retira-les i cola-les. Espera que es refreden i col·loca-les en pots hermètics amb l’all picat i els condiments. Cobrix-les amb l’oli.
  • Consumix-les dins dels 30 dies i conserva-les a la nevera.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
5.1 g

Grases10.3 g

Kcal131

Proteïnes2.8 g