Albergines en conserva
Ingredients per a 4 comensals
- 40 g de oli d’oliva verge
- 600 g de albergina
- 200 ml de aigua
- 2 g de orenga
- 1 g de pebre roig
- 2 dent de all
- 1000 ml de vinagre d’alcohol
- sal grossa
La preparació
- Pela les albergines i talla-les en rodanxes. Col·loca-les en un colador, intercalant sal grossa entre capa i capa d’albergines i deixa-les reposar tres hores aproximadament perquè eliminen l’aigua i el gust amarg. Col·loca el vinagre i l’aigua en una olla gran fins que bullen. Cuina les albergines durant dos o tres minuts, retira-les i cola-les. Espera que es refreden i col·loca-les en pots hermètics amb l’all picat i els condiments. Cobrix-les amb l’oli.
- Consumix-les dins dels 30 dies i conserva-les a la nevera.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni5.1 g
Grases10.3 g
Kcal131
Proteïnes2.8 g