Crocants de verdures arrebossades

Ingredients per a 4 comensals

  • 400 g de carabassa
  • 200 g de carabasseta
  • 200 g de albergina
  • 40 g de tomaca seca
  • 100 g de formatge mozzarella
  • 60 g de pa ratllat apte per a celíacs
  • 60 g de formatge grana padano ratllat
  • 40 g de llavors de gira-sol
  • 10 g de julivert
  • 2 dent de all
  • 4 unitat de ou

La preparació

  • Pela les albergines i talla-les en làmines. Entre dues làmines col·loca una tira de mozzarella i 2 tomaques seques depenent de la mida de l’albergina.
  • Després pressiona-les, passa-les per ou i acaba amb la barreja de pa ratllat, formatge, llavors, julivert i all. Deixa-ho reposar a la nevera i cuina-ho al forn fins que estiguen daurades.
  • Pela les carabasses i talla’n rodanxes d’1 ½ cm; a estes, fes-hi un tall com una butxaca al mig de manera longitudinal. Bull-les ja tallades a partir d’aigua freda durant 10 minuts després que bulla l’aigua. Retira-les i refreda-les. Ompli cada una amb la mozzarella i arrebossa-les. Cou-les al forn . Prepara un puré amb els retalls de carabassa i reserva’l.
  • Talla en làmines les carabassetes i ompli-les amb puré de carabassa i tomaques seques. Després, arrebossa-les i cuina-les.
  • Servix totes les verdures en calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
14.9 g

Grases18 g

Kcal309

Proteïnes20 g