Crocants de verdures arrebossades
Ingredients per a 4 comensals
- 400 g de carabassa
- 200 g de carabasseta
- 200 g de albergina
- 40 g de tomaca seca
- 100 g de formatge mozzarella
- 60 g de pa ratllat apte per a celíacs
- 60 g de formatge grana padano ratllat
- 40 g de llavors de gira-sol
- 10 g de julivert
- 2 dent de all
- 4 unitat de ou
La preparació
- Pela les albergines i talla-les en làmines. Entre dues làmines col·loca una tira de mozzarella i 2 tomaques seques depenent de la mida de l’albergina.
- Després pressiona-les, passa-les per ou i acaba amb la barreja de pa ratllat, formatge, llavors, julivert i all. Deixa-ho reposar a la nevera i cuina-ho al forn fins que estiguen daurades.
- Pela les carabasses i talla’n rodanxes d’1 ½ cm; a estes, fes-hi un tall com una butxaca al mig de manera longitudinal. Bull-les ja tallades a partir d’aigua freda durant 10 minuts després que bulla l’aigua. Retira-les i refreda-les. Ompli cada una amb la mozzarella i arrebossa-les. Cou-les al forn . Prepara un puré amb els retalls de carabassa i reserva’l.
- Talla en làmines les carabassetes i ompli-les amb puré de carabassa i tomaques seques. Després, arrebossa-les i cuina-les.
- Servix totes les verdures en calent.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni14.9 g
Grases18 g
Kcal309
Proteïnes20 g