Llagostins amb flocs de dacsa

Ingredients per a 4 comensals

  • 12 unitat de llagostins
  • 1 unitat de ou
  • 20 g de flocs de dacsa
  • 40 g de pa ratllat apte per a celíacs
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 8 unitat de broquetes
  • sal

La preparació

  • Amb un robot de cuina, tritura lleugerament els flocs de dacsa i barreja’ls amb el pa ratllat; deixa llesta la barreja en un plat.
  • Retira el cap dels llagostins i pela’ls sense llevar-ne la cua, perquè tinguen més bon aspecte. Aprofita per a llevar-los l’intestí —el filet negre—.
  • Enfila’ls en broquetes de fusta procurant que mantinguen la forma estirada. Després d’enfilar-los, talla l’excés de broqueta i sala’ls.
  • Finalment, passa’ls per ou batut i arrebossa’ls amb la mescla de flocs de dacsa i pa picats. Sofrig-los en oli molt calent perquè es dauren sense ressecar-se a l’interior. Escorre’ls en paper de cuina i servix-los immediatament.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
9.7 g

Grases11.9 g

Kcal182

Proteïnes8.7 g