Ceviche

Ingredients per a 4 comensals

  • 200 g de lluç
  • 60 g de ceba morada
  • 100 ml de suc de taronja
  • 10 g de coriandre fresc
  • 4 unitat de llagostins

La preparació

  • Congela el peix durant 48 hores, ja que el menjarem cru, només macerat en el suc. Talla la ceba en juliana molt fina i reserva-la en un bol.
  • Talla també el peix en dauets de mig cm de costat o en petites tires i col·loca’l en el mateix bol de la ceba. Escorre les mandarines i aboca’n el suc sobre el peix i la ceba, i col·loca el bol a la nevera durant una hora aproximadament.
  • Passat este temps, afig-hi el coriandre fresc picat, remena-ho i col·loca-hi els quatre llagostins crus pelats. El ceviche estarà llest quan canvien de color, després d’una altra mitja hora a la nevera.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
3.2 g

Grases0.94 g

Kcal54

Proteïnes7.9 g