Llagostins amb tomaca
Ingredients per a 4 comensals
- 20 unitat de llagostins
- 400 g de tomaca
- 120 g de ceba
- 4 dent de all
- 5 g de timó
- 5 g de sucre
- 5 g de pebre mòlt
- 2 g de pebre roig picant
- 40 g de oli d’oliva verge
- sal
La preparació
- Ratlla les tomaques i afig-hi el sucre, el pebre mòlt, el pebre roig picant i sal al gust. Pela i pica la ceba i els alls.
- En una paella gran amb una miqueta d’oli, sofrig la ceba i l’all; quan comencen a agafar color, afig-hi el timó i seguidament la tomaca.
- Barreja-ho bé i sofrig-ho fins que haja perdut la meitat de l’aigua; incorpora-hi els llagostins nets, sala’ls lleugerament i barreja’ls amb la salsa de tomaca.
- Deixa-ho coure fins que la tomaca s’haja concentrat, remenant amb cura de tant en tant i llest.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni8.8 g
Grases10.8 g
Kcal182
Proteïnes11.3 g