Llagostins amb tomaca

Ingredients per a 4 comensals

  • 20 unitat de llagostins
  • 400 g de tomaca
  • 120 g de ceba
  • 4 dent de all
  • 5 g de timó
  • 5 g de sucre
  • 5 g de pebre mòlt
  • 2 g de pebre roig picant
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • sal

La preparació

  • Ratlla les tomaques i afig-hi el sucre, el pebre mòlt, el pebre roig picant i sal al gust. Pela i pica la ceba i els alls.
  • En una paella gran amb una miqueta d’oli, sofrig la ceba i l’all; quan comencen a agafar color, afig-hi el timó i seguidament la tomaca.
  • Barreja-ho bé i sofrig-ho fins que haja perdut la meitat de l’aigua; incorpora-hi els llagostins nets, sala’ls lleugerament i barreja’ls amb la salsa de tomaca.
  • Deixa-ho coure fins que la tomaca s’haja concentrat, remenant amb cura de tant en tant i llest.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
8.8 g

Grases10.8 g

Kcal182

Proteïnes11.3 g