Ensalada de llagostins,alvocat i taronges

Ingredients per a 4 comensals

  • 20 unitat de llagostins pelats
  • 120 g de alvocat
  • 50 g de ceba tendra
  • 240 g de taronja
  • 150 g de encisam variat
  • 50 ml de suc de llima
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • sal

La preparació

  • Comença coent durant tres minuts els llagostins en una olla amb aigua bullint, escorre’ls i pela’ls. Mentrestant, llava i renta els encisams variats i col·loca’ls en una plata. Pela les taronges i talla-les en gallons. Pela l’alvocat i talla’l en trossos. Afig tots els ingredients a l’encisam.
  • En un bol xicotet tira l’oli i el suc de llima. Barreja-ho per a unir els ingredients. Sala l’ensalada i afig-hi l’adob repartint-lo bé per totes les verdures.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
6.6 g

Grases13.5 g

Kcal160

Proteïnes2.9 g