Ensalada de maduixes, formatge de cabra i brots d´espinac

Ingredients per a 4 comensals

  • 150 g de brots d’espinacs frescos
  • 150 g de maduixa
  • 80 g de anous
  • 80 g de formatge de cabra
  • 200 ml de vinagre balsàmic
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 20 g de mel
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Prepara l’adob; per a fer-ho, aboca en un casset el vinagre balsàmic i cou-lo fins a reduir-lo a la meitat, aproximadament cinc minuts. Una vegada reduït, reserva’l mentre prepares l’ensalada perquè es vaja refredant.
  • En un bol, mescla els brots d’espinacs, les maduixes rentades i tallades a la llarga i les fruites seques. D’altra banda, mescla en un bol la reducció del vinagre, l’oli d’oliva verge extra i la mel i bat-ho fins que estiga tot incorporat.
  • Repartix en els plats l’ensalada i esmicola el formatge de cabra per damunt. Empolsa-ho amb la sal i el pebre i aboca-hi l’adob.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
9.6 g

Grases26.2 g

Kcal302

Proteïnes6.3 g