Ensalada de maduixes, formatge de cabra i brots d´espinac
Ingredients per a 4 comensals
- 150 g de brots d’espinacs frescos
- 150 g de maduixa
- 80 g de anous
- 80 g de formatge de cabra
- 200 ml de vinagre balsàmic
- 40 g de oli d’oliva verge
- 20 g de mel
- sal
- pebre
La preparació
- Prepara l’adob; per a fer-ho, aboca en un casset el vinagre balsàmic i cou-lo fins a reduir-lo a la meitat, aproximadament cinc minuts. Una vegada reduït, reserva’l mentre prepares l’ensalada perquè es vaja refredant.
- En un bol, mescla els brots d’espinacs, les maduixes rentades i tallades a la llarga i les fruites seques. D’altra banda, mescla en un bol la reducció del vinagre, l’oli d’oliva verge extra i la mel i bat-ho fins que estiga tot incorporat.
- Repartix en els plats l’ensalada i esmicola el formatge de cabra per damunt. Empolsa-ho amb la sal i el pebre i aboca-hi l’adob.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni9.6 g
Grases26.2 g
Kcal302
Proteïnes6.3 g