Ensalada de tomaca i cors de palmera en salsa

Ingredients per a 4 comensals

  • 240 g de tomaca
  • 80 g de cors de palmera
  • 40 g de cors de palmeres
  • 1 unitat de ou
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 25 g de aigua
  • 10 ml de vinagre
  • 2 g de curri en pols
  • sal

La preparació

  • Talla les tomaques a daus i els cors de palmera en rodanxes. Distribuïx-los en els bols. Després, afig unes panolletes agredolces de dacsa a l’ensalada.
  • Col·loca en un recipient l’ou, l’aigua, el vinagre (unes gotes), la sal i la culleradeta de curri. Amb la batedora, mescla-ho. Després, incorpora-hi l’oli a poc a poc, sense deixar de batre amb la batedora. Alerta que no es talle.
  • Tira la vinagreta a l’ensalada i tasta-la.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
7.8 g

Grases11.9 g

Kcal154

Proteïnes3.2 g