Ensalada de tomaca i cors de palmera en salsa
Ingredients per a 4 comensals
- 240 g de tomaca
- 80 g de cors de palmera
- 40 g de cors de palmeres
- 1 unitat de ou
- 40 g de oli d’oliva verge
- 25 g de aigua
- 10 ml de vinagre
- 2 g de curri en pols
- sal
La preparació
- Talla les tomaques a daus i els cors de palmera en rodanxes. Distribuïx-los en els bols. Després, afig unes panolletes agredolces de dacsa a l’ensalada.
- Col·loca en un recipient l’ou, l’aigua, el vinagre (unes gotes), la sal i la culleradeta de curri. Amb la batedora, mescla-ho. Després, incorpora-hi l’oli a poc a poc, sense deixar de batre amb la batedora. Alerta que no es talle.
- Tira la vinagreta a l’ensalada i tasta-la.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni7.8 g
Grases11.9 g
Kcal154
Proteïnes3.2 g