Verdures al forn amb adob de cítrics

Ingredients per a 4 comensals

  • 240 g de pimentó roig
  • 240 g de albergina
  • 240 g de tomaca
  • 120 g de ceba
  • 100 g de llima
  • 50 g de llima verda
  • 120 g de taronja
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 10 g de julivert
  • 2 g de comí
  • pebre
  • sal

La preparació

  • Precalfa el forn a 220ºC i prepara una safata folrant-la amb paper d’alumini. Renta i eixuga bé els pimentons, les albergines i les tomaques. Lleva les capes exteriors de la ceba. Col·loca les hortalisses en la safata i rostix-les durant uns 30-35 minuts.
  • Deixa-les refredar una miqueta fora del forn. Lleva la pell de totes les verdures i retira les llavors i els filaments dels pimentons. Talla en tires les albergines i els pimentons i pica les tomaques i la ceba. Reserva’n els sucs.
  • Escorre el suc dels cítrics i mescla’ls en una paella. Porta’ls a ebullició i incorpora-hi totes les hortalisses, remenant bé. Afig-hi part dels sucs reservats i cuina-ho uns minuts, fins que es reduïsca una mica el líquid.
  • Col·loca les verdures en una plata i rega-les amb oli d’oliva al gust. Afig-hi una mica de comí mòlt, julivert, pebre negre i sal, al gust.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
10.5 g

Grases10.9 g

Kcal157

Proteïnes2.5 g