Tarta de llima

Ingredients per a 12 comensals

  • 200 g de farina premescla sense gluten
  • 210 g de sucre
  • 3 unitat de clara d'ou
  • 40 g de ratlladura de llima
  • 2 unitat de ou
  • 20 g de oli d’oliva verge
  • 80 ml de aigua
  • 7 g de rent sense gluten (sobre)
  • 100 g de mantega
  • 50 ml de suc de llima
  • 3 unitat de rovell d'ou

La preparació

  • Barreja la premescla amb la sal, el sucre i els pols de llevar.
  • D’altra banda, mescla l’ou amb l’oli i l’aigua.
  • Incorpora esta última mescla als secs i pasta-ho.
  • Estira sobre la taula un paper film i col·loca-qui la massa; després, estira-la amb un corró.
  • Talla els discos de massa d’acord amb la mida desitjada.
  • Cobrix la base amb la massa estirada prèviament amb corró i porta-la al forn fins que estiga cuita. Retira-la i deixa-la reposar.
  • En una cassola, col·loca tots els ingredients per al farciment, barreja-ho molt bé i porta-ho al bany maria fins que comence a espessir-se.
  • Una vegada que s’haja espessit, deixa-ho refredar abans d’utilitzar.
  • Quan el farciment s’haja refredat, col·loca’l sobre la massa ja cuita.
  • En un bol que estiga ben net, col·loca-hi les clares i el sucre. Cou-les al bany maria uns instants fins que el sucre es desfaça. Després, bat-ho amb batedora elèctrica fins que les clares es refreden del tot.
  • Col·loca esta merenga sobre la crema de llima amb mànega en forma de punta o amb una cullera, cobrint molt bé tota la superfície.
  • Crema la merenga del lemon pie apte per a celíacs amb un bufador de cuina o porta-la a forn fort durant 5 minuts perquè les clares es dauren.
  • Deixa-la refredar a la nevera i servix-la ben freda.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
29.6 g

Grases12.1 g

Kcal249

Proteïnes5.1 g