Púding de verdures tricolor

Ingredients per a 4 comensals

  • 400 g de bròquil
  • 100 g de anous picades
  • 100 g de ricotta (brull)
  • 20 g de xampinyó
  • 4 unitat de ou
  • 80 g de formatge parmesà ratllat
  • 500 g de creïlla
  • 100 g de formatge per a untar
  • 3 unitat de clara d'ou
  • 120 g de ceba
  • 240 g de carlota
  • 400 g de carabassa
  • 100 ml de llet de vaca desnatada
  • 10 g de farina sense gluten
  • 10 g de oli d’oliva verge
  • sal
  • pebre
  • anou moscada

La preparació

  • Pis verd: barreja el bròquil bullit i picat amb les anous, la ricota, els bolets i el formatge. Condimenta-ho al gust. Unix-ho tot amb els ous. Aboca la barreja en un motle per a púding o una terrina greixat prèviament. Allisa molt bé les verdures amb una espàtula.
  • Per al pis blanc: mescla les creïlles bullides i xafades prèviament en puré amb el formatge untable i les clares. Condimenta-ho. Col·loca la preparació en la terrina sobre el pis verd.
  • Pis groc. Bull la carabassa amb la carlota fins que estiguen ben tendres. Escorre-les i prepara’n un puré. Incorpora-hi la ceba, el formatge i la salsa beixamel. Lliga-ho amb els ous. Condimenta-ho. Col·loca-ho sobre el pis blanc.
  • Cuina el púding al bany maria al forn fins que quede ferm (més o menys 50 minuts a foc moderat). Si vols, el pots tapar amb paper d’alumini perquè no es creme.
  • Deixa-ho reposar abans de servir; després, retira’l del motle, talla’l i servix-lo.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
30.5 g

Grases38.1 g

Kcal611

Proteïnes32.2 g