Púding de verdures tricolor
Ingredients per a 4 comensals
- 400 g de bròquil
- 100 g de anous picades
- 100 g de ricotta (brull)
- 20 g de xampinyó
- 4 unitat de ou
- 80 g de formatge parmesà ratllat
- 500 g de creïlla
- 100 g de formatge per a untar
- 3 unitat de clara d'ou
- 120 g de ceba
- 240 g de carlota
- 400 g de carabassa
- 100 ml de llet de vaca desnatada
- 10 g de farina sense gluten
- 10 g de oli d’oliva verge
- sal
- pebre
- anou moscada
La preparació
- Pis verd: barreja el bròquil bullit i picat amb les anous, la ricota, els bolets i el formatge. Condimenta-ho al gust. Unix-ho tot amb els ous. Aboca la barreja en un motle per a púding o una terrina greixat prèviament. Allisa molt bé les verdures amb una espàtula.
- Per al pis blanc: mescla les creïlles bullides i xafades prèviament en puré amb el formatge untable i les clares. Condimenta-ho. Col·loca la preparació en la terrina sobre el pis verd.
- Pis groc. Bull la carabassa amb la carlota fins que estiguen ben tendres. Escorre-les i prepara’n un puré. Incorpora-hi la ceba, el formatge i la salsa beixamel. Lliga-ho amb els ous. Condimenta-ho. Col·loca-ho sobre el pis blanc.
- Cuina el púding al bany maria al forn fins que quede ferm (més o menys 50 minuts a foc moderat). Si vols, el pots tapar amb paper d’alumini perquè no es creme.
- Deixa-ho reposar abans de servir; després, retira’l del motle, talla’l i servix-lo.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni30.5 g
Grases38.1 g
Kcal611
Proteïnes32.2 g