Penques marinades

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de penques de bleda
  • 200 g de farina sense gluten
  • 3 unitat de ou
  • 1 dent de all
  • 5 g de julivert
  • 20 ml de aigua amb gas
  • 80 g de oli d’oliva verge
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Renta molt bé les penques i blanqueja-les en aigua bullint.
  • Comprova si tenen filaments i retira’ls amb la punta d’un ganivet.
  • Deixa-les reposar.
  • En un bol, barreja els ous amb la farina premescla i bat-ho lleugerament. Si la massa queda molt pesada, posa-hi un ou més. Condimenta-ho.
  • Afig-hi soda fins que la preparació quede lleugera però no líquida. Deixa-la reposar a la nevera almenys mitja hora.
  • Calfa oli en una paella. Quan estiga ben calent, comença a passar les penques per la preparació de farina i porta-les a cocció en l’oli.
  • Quan es dauren les vores, gira-les i cou-les per l’altre costat.
  • Retira-les de l’oli i col·loca-les en una plata amb paper absorbent. Servix-les.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
41.7 g

Grases25.6 g

Kcal454

Proteïnes12.4 g