Coca salada de carabassa

Ingredients per a 4 comensals

  • 500 g de carabassa
  • 120 g de ceba
  • 100 g de brull
  • 2 unitat de ou
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 20 g de formatge parmesà ratllat
  • 2 unitat de làmines de massa de coca salada sense gluten vegeu la recepta

La preparació

  • Pela i talla la carabassa en discos i bull-la en aigua abundant.
  • Cola la carabassa i prepara’n un puré.
  • En una paella, cuina la ceba tallada en anelles amb 1 cullerada sopera d’oli. Quan estiga cuita, retira-la.
  • En una plata per a forn greixada prèviament, col·loca-hi un dels discos de massa. Empolsa’l amb el formatge ratllat perquè absorbisca els líquids del farciment i quede ben cuit.
  • En un bol, col·loca el puré de carabassa, la ceba, el brull i barreja-ho molt bé.
  • Després, afig-hi els ous i integra molt bé tots els ingredients.
  • Distribuïx la mescla sobre la massa estesa en la plata.
  • Cobrix-la amb l’altra capa. Punxa la massa superior amb una forqueta abans de portar-la al forn. Cou-la durant mitja hora.
  • Abans de servir, deixa-la reposar uns minuts perquè el farciment del pastís quede ben ferm.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
37.1 g

Grases29.2 g

Kcal474

Proteïnes13.7 g