Scones de formatge sense gluten

Ingredients per a 12 comensals

  • 450 g de farina d'arròs
  • 4 unitat de ou
  • 250 g de mantega
  • 150 g de formatge mozzarella
  • 2 g de orenga
  • 1 g de pebre roig dolç
  • sal

La preparació

  • En un bol, bat els ous amb la mantega a temperatura ambient, procurant que es forme una preparació esponjosa i cremosa.
  • Afig-hi el formatge i barreja-ho amb l’espàtula.
  • Agrega-hi les espècies i la sal.
  • Tira-hi la farina d’arròs a poc a poc, barrejant amb l’espàtula perquè tots els ingredients s’integren i no es formen grumolls.
  • Una vegada que els ingredients estiguen units, porta la mescla a la taula i unix-los molt bé per fer una massa.
  • Esta massa no es pot pastar; cobrix-la amb paper film i porta a la nevera durant 30 minuts perquè la mantega se solidifique una mica i la massa quede consistent.
  • Passat este temps, retira la massa de la nevera.
  • Col·loca la massa sobre la taula empolsada amb una mica de farina d’arròs i pasta-la per a formar un xoriço amb la massa.
  • Esta preparació no es pot estirar i tallar amb un tallador; munta la massa en forma de xoriço i talla amb un ganivet els scones, amb un grossor d’un centímetre aproximadament. Col·loca’ls en una placa per a forn greixat prèviament.
  • Cou-los a forn mitjà durant 20 minuts
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
30.5 g

Grases21.6 g

Kcal348

Proteïnes7.1 g