Scones de formatge sense gluten
Ingredients per a 12 comensals
- 450 g de farina d'arròs
- 4 unitat de ou
- 250 g de mantega
- 150 g de formatge mozzarella
- 2 g de orenga
- 1 g de pebre roig dolç
- sal
La preparació
- En un bol, bat els ous amb la mantega a temperatura ambient, procurant que es forme una preparació esponjosa i cremosa.
- Afig-hi el formatge i barreja-ho amb l’espàtula.
- Agrega-hi les espècies i la sal.
- Tira-hi la farina d’arròs a poc a poc, barrejant amb l’espàtula perquè tots els ingredients s’integren i no es formen grumolls.
- Una vegada que els ingredients estiguen units, porta la mescla a la taula i unix-los molt bé per fer una massa.
- Esta massa no es pot pastar; cobrix-la amb paper film i porta a la nevera durant 30 minuts perquè la mantega se solidifique una mica i la massa quede consistent.
- Passat este temps, retira la massa de la nevera.
- Col·loca la massa sobre la taula empolsada amb una mica de farina d’arròs i pasta-la per a formar un xoriço amb la massa.
- Esta preparació no es pot estirar i tallar amb un tallador; munta la massa en forma de xoriço i talla amb un ganivet els scones, amb un grossor d’un centímetre aproximadament. Col·loca’ls en una placa per a forn greixat prèviament.
- Cou-los a forn mitjà durant 20 minuts
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni30.5 g
Grases21.6 g
Kcal348
Proteïnes7.1 g