Gelat d´almbìvar de llet sense gluten

Ingredients per a 8 comensals

  • 175 g de sucre
  • 100 g de nata
  • 10 g de fècula de dacsa
  • 250 ml de llet de vaca desnatada
  • 3 unitat de rovell d'ou
  • 40 g de almívar de llet

La preparació

  • Bull la llet, incorpora-hi 3 cullerades d’almívar de llet i remena-ho fins que es dissolga. Posa els rovells d’ou en una cassola amb el sucre i la fècula de dacsa. Barreja-ho molt bé fins a obtindre’n una crema, vigilant que no es formen grumolls.
  • Tira-hi a poc a poc la llet amb l’almívar de llet ja freds, perquè els rovells no es coguen i s’endurisquen, sense deixar de remenar.
  • Cuina-ho a foc lent remenant contínuament amb cullera de fusta fins que s’espessisca lleugerament, però vigilant que no bulla. Retira-ho de la cocció i deixa-ho refredar a la nevera.
  • Incorpora la nata a la preparació anterior. Després, fica-la al congelador. Remena-la cada 30 minuts per a evitar la formació de cristalls.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
27.7 g

Grases9.2 g

Kcal210

Proteïnes4.3 g