Crema de caquis

Ingredients per a 4 comensals

  • 1000 g de caqui persimó
  • 1 unitat de llima
  • 1 unitat de iogurt natural
  • 1 fulla de gelatina neutra
  • 15 g de sucre

La preparació

  • Llaveu la llima i talleu unes tires de la pell per a decorar les postres. A continuació, escorreu-ne mitja. Peleu els caquis, talleu-ne la polpa i arruixeu-la amb el suc de la llima, i seguidament passeu-la per la batedora. Poseu la fulla de gelatina en aigua freda i mentre s’ablanix calfeu mig got d’aigua en un casset; quan arribe a ebullició, afegiu la fulla de gelatina escorreguda i remeneu-ho fins que es dissolga completament. Afegiu a continuació el puré de caqui, el sucre i el iogurt, i mescleu bé tots els ingredients. Serviu la crema en els bols de postres i reserveu-ho en la nevera unes dues hores. Abans de servir-ho, decoreu-ho amb la pell de llima.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
40.8 g

Grases1.5 g

Kcal202

Proteïnes3 g