Rotllets de titot amb espàrrecs

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de titot - pitrera
  • 300 g de pimentó roig
  • 300 g de espàrrecs en llanda
  • 150 g de albergina
  • 80 g de oli d'oliva
  • 2 g de pebre mòlt

La preparació

  • Talleu els pits de titot en rodanxes fines. Salpebreu-los.
  • Coeu els espàrrecs. Emboliqueu-los amb les rodanxes de titot i subjecteu-los amb furgadents per a evitar que s'òbriguen.
  • Fregiu els rotllets en una paella, amb un raget d'oli.
  • Torreu els pimentons i peleu-los. Talleu l'albergina en rodanxes.
  • Emboliqueu els pimentons i l'albergina en paper d'alumini i coeu-los al forn uns 8-10 minuts.
  • Serviu els rotllets acompanyats dels pimentons i l'albergina.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
5.4 g

Grases22.2 g

Kcal364

Proteïnes34.8 g