Ensalada de cigrons amb comí

Ingredients per a 4 comensals

  • 250 g de cigrons cuits
  • 100 g de cebes tendres
  • 1 dent de all
  • 120 g de tomaques Raff
  • 10 unitat de olives negres sense pinyol
  • 20 ml de suc de llima
  • 0.2 g de comí mòlt
  • 40 g de oli d'oliva
  • pebre negre mòlt
  • sal

La preparació

  • Pica la ceba tendra molt fina i incorpora-la en un bol. Lleva les llavors de la tomaca i talla-la en trossets menuts, pica igualment les olives sense pinyol i mescla-ho tot molt bé.
  • Afig-hi l’all picat, el suc de llima, l’oli d’oliva, la sal, el comí i el pebre. Mescla-ho bé.
  • Incorpora-hi, finalment, els cigrons, remena-ho perquè tots els sabors es
  • combinen i servix-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
30.5 g

Grases15.8 g

Kcal341

Proteïnes13.7 g