Ensalada de cigrons amb comí
Ingredients per a 4 comensals
- 250 g de cigrons cuits
- 100 g de cebes tendres
- 1 dent de all
- 120 g de tomaques Raff
- 10 unitat de olives negres sense pinyol
- 20 ml de suc de llima
- 0.2 g de comí mòlt
- 40 g de oli d'oliva
- pebre negre mòlt
- sal
La preparació
- Pica la ceba tendra molt fina i incorpora-la en un bol. Lleva les llavors de la tomaca i talla-la en trossets menuts, pica igualment les olives sense pinyol i mescla-ho tot molt bé.
- Afig-hi l’all picat, el suc de llima, l’oli d’oliva, la sal, el comí i el pebre. Mescla-ho bé.
- Incorpora-hi, finalment, els cigrons, remena-ho perquè tots els sabors es
- combinen i servix-ho.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni30.5 g
Grases15.8 g
Kcal341
Proteïnes13.7 g