Broquetes de pollastre i verduretes

Ingredients per a 4 comensals

  • 4 unitat de salsitxes
  • 320 g de pollastre - pitrera
  • 300 g de pimentó roig
  • 200 g de ceba
  • sal
  • 2 g de pebre mòlt
  • 2 g de romer
  • 40 g de oli d'oliva

La preparació

  • Talleu els pits de pollastre (millor si són desossats) en trossos de mida semblant i salpebreu-ho.
  • Talleu les salsitxes en rodanxes.
  • Talleu els pimentons en trossos semblants. Peleu la ceba i trossegeu-la.
  • Munteu les broquetes, alternant el pollastre, les salsitxes, el pimentó, la ceba i les branques de romer.
  • Torreu les broquetes en una planxa o paella, amb un raget d'oli.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
4.3 g

Grases25.7 g

Kcal340

Proteïnes21.9 g