Broquetes de pollastre i verduretes
Ingredients per a 4 comensals
- 4 unitat de salsitxes
- 320 g de pollastre - pitrera
- 300 g de pimentó roig
- 200 g de ceba
- sal
- 2 g de pebre mòlt
- 2 g de romer
- 40 g de oli d'oliva
La preparació
- Talleu els pits de pollastre (millor si són desossats) en trossos de mida semblant i salpebreu-ho.
- Talleu les salsitxes en rodanxes.
- Talleu els pimentons en trossos semblants. Peleu la ceba i trossegeu-la.
- Munteu les broquetes, alternant el pollastre, les salsitxes, el pimentó, la ceba i les branques de romer.
- Torreu les broquetes en una planxa o paella, amb un raget d'oli.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni4.3 g
Grases25.7 g
Kcal340
Proteïnes21.9 g