Liquat de magrana, poma, raïm, caqui i llima verda
Ingredients per a 4 comensals
- 200 g de magranes
- 250 g de poma
- 360 g de raïm
- 600 g de caquis
- 100 g de llima verda
- 1 rama de menta
La preparació
- Col•loca els grans de la magrana en un colador que estiga sobre el pitxer de la liquadora. Amb la part posterior d’una cullera, xafa’ls bé per a escórrer-ne el suc.
- Talla les pomes i xafa-les també juntament amb el raïm. Col•loca-ho tot en la liquadora.
- Talla el caqui en rodanxes i lleva’n les llavors i la pell. Incorpora’l a la liquadora i liqua-ho tot bé fins que quede suau i cremós.
- Afig-hi el suc de la llima verda, remena-ho i servix-ho decorant el got amb una fulleta de menta.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni45.7 g
Grases0.93 g
Kcal211
Proteïnes1.9 g