Liquat de magrana, poma, raïm, caqui i llima verda

Ingredients per a 4 comensals

  • 200 g de magranes
  • 250 g de poma
  • 360 g de raïm
  • 600 g de caquis
  • 100 g de llima verda
  • 1 rama de menta

La preparació

  • Col•loca els grans de la magrana en un colador que estiga sobre el pitxer de la liquadora. Amb la part posterior d’una cullera, xafa’ls bé per a escórrer-ne el suc.
  • Talla les pomes i xafa-les també juntament amb el raïm. Col•loca-ho tot en la liquadora.
  • Talla el caqui en rodanxes i lleva’n les llavors i la pell. Incorpora’l a la liquadora i liqua-ho tot bé fins que quede suau i cremós.
  • Afig-hi el suc de la llima verda, remena-ho i servix-ho decorant el got amb una fulleta de menta.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
45.7 g

Grases0.93 g

Kcal211

Proteïnes1.9 g