Crema freda d'api amb taronja

Ingredients per a 4 comensals

  • 1 unitat de api
  • 200 ml de suc de taronja
  • 60 g de puré de creïlla
  • 40 g de oli d'oliva
  • 5 g de menta
  • sal
  • pebre blanc
  • 1000 ml de caldo de verdura

La preparació

  • Posa al foc una cassola fonda amb l’oli i ofega-hi l’api picat durant 10 minuts, a foc mitjà, fins que comence a ablanir-se. Salpebra-ho i afig-hi la meitat del caldo.
  • Retira-ho del foc i bat el contingut fins que tinga una consistència cremosa; després, tira-hi la resta del caldo i bat-ho una miqueta més. Si hi han quedat fils, passa la crema pel colador xinés.
  • Posa la cassola de nou al foc i, quan comence a bullir, retira-la, afig-hi els flocs de puré de creïlla i mescla-ho bé perquè no hi queden grumolls. A continuació, afig-hi el suc de taronja i mescla-ho de nou.
  • Passa el contingut a una sopera o a un bol gran, cobrix-ho molt bé amb paper d’alumini perquè quede hermèticament tancat i deixa-ho reposar a la nevera durant 1 o 2 hores. Es pot servir decorat amb menta fresca picada.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
10.8 g

Grases10.7 g

Kcal148

Proteïnes1.6 g