Bresquilles amb iogurt i vinagre de mòdena

Ingredients per a 4 comensals

  • 300 g de bresquilla
  • 150 g de bresquilles roges madures
  • 20 ml de vinagre de Mòdena
  • 20 g de sucre
  • 250 g de iogurt natural desnatat
  • 4 fulla de menta

La preparació

  • Posa els trossos en un bol profund, amb la menta, empolsa’ls amb el sucre i arruixa’ls amb el vinagre.
  • Remena-ho amb una cullera de fusta fins que el sucre es dissolga. Després, tapa el bol amb un paper d’alumini i fica’l a la nevera durant un parell d’hores. De tant en tant, remena-ho.
  • Passades les 2 hores, aboca-hi els iogurts, mescla bé tot el contingut del bol i deixa-ho reposar 10 minuts més, fora de la nevera.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
20.2 g

Grases0.41 g

Kcal103

Proteïnes3.7 g