Ensalada de foie-gras sobre llesca amb ou i porto

Ingredients per a 4 comensals

  • 40 g de oli d'oliva
  • 20 g de vinagre
  • 20 g de melmelada
  • 300 g de brots variats
  • 200 g de foie gras d’ànec fresc
  • 300 g de poma reineta
  • 5 g de mantega
  • 10 g de sucre
  • 80 g de pa de motle
  • 1 unitat de ou
  • 20 g de melmelada
  • sal
  • sal
  • 100 ml de vi porto

La preparació

  • Talla les llesques de pa amb un tallapastes redó, mulla-les en el porto, escorre-les i arrebossa-les amb l’ou batut i frig-les en oli.
  • Dissol la melmelada amb el vinagre, adoba-la amb sal i afig-hi emulsionant l’oli.
  • Talla filets de foie-gras i prepara’ls en una paella molt calenta, sense gens d’oli. Posa a sobre de cada un un granet de sal de Maldon.
  • Col·loca als plats un muntonet d’ensalada ruixada amb la vinagreta, al centre la llesca amb ou untada amb la melmelada de gerd i sobre esta el foie-gras. Al costat, les pomes.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
34 g

Grases28.9 g

Kcal483

Proteïnes12.9 g