Abadejo amb salsa calenta d’ametles

Ingredients per a 4 comensals

  • 350 g de abadejo esmollat
  • 2 dent de all
  • 40 g de oli d'oliva
  • 600 g de tomaca tipus pera
  • 40 g de sucre
  • 5 g de romer
  • sal
  • Per a la salsa:
  • 1 dent de all
  • 100 g de ametles
  • 20 g de oli d'oliva
  • 20 ml de vinagre
  • 200 ml de aigua
  • sal

La preparació

  • Deixa-les coure a foc lent fins que el líquid es consumisca i queden confitades en l’oli.
  • Col·loca l’abadejo en remull en aigua durant unes 2 hores, comprova’n el punt de sal i escorre’l.
  • Frig l’all picat en l’oli calent i ofega-hi les molles d’abadejo fins que s’impregnen bé.
  • Tritura l’all amb les ametles i la sal grossa, afig-hi l’oli i el vinagre, bat-ho, adoba-ho i renta-ho amb aigua.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
16.9 g

Grases29.7 g

Kcal434

Proteïnes22.2 g