Pastís de xocolate líquid
Ingredients per a 12 comensals
- 200 g de mantega
- 150 g de sucre
- 200 g de ametles mòltes
- 50 g de farina
- 400 g de xocolate
- 6 unitat de ou
La preparació
- Fora del foc, però encara calent, afig-hi la mantega en trossos i remena-ho fins que s’integre.
- Munta les clares a punt de neu amb la meitat del sucre.
- Bat els rovells amb la resta del sucre fins que estiguen molt espumosos.
- Afig el xocolate als rovells, remenant en sentit circular i suaument perquè no baixen.
- Incorpora-hi després la farina tamisada i les ametles picades, amb un moviment envolupant.
- Finalment, aboca-hi les clares muntades.
- Folra la base d’un motle de 24 cm amb paper d’alumini i greixa’n el fons i les parets amb mantega.
- Ompli el motle amb la preparació, fins a les ¾ parts de la seua capacitat.
- Cou-ho al forn a 200ºC durant 10 minuts; apuja el forn a 250º i cou-ho 5 minuts més.
- Deixa-ho refredar al forn amb la porta entreoberta.
- Servix-ho, si vols, calent, acompanyat de nata líquida.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni34.5 g
Grases36.2 g
Kcal510
Proteïnes10 g