Pastís de xocolate líquid

Ingredients per a 12 comensals

  • 200 g de mantega
  • 150 g de sucre
  • 200 g de ametles mòltes
  • 50 g de farina
  • 400 g de xocolate
  • 6 unitat de ou

La preparació

  • Fora del foc, però encara calent, afig-hi la mantega en trossos i remena-ho fins que s’integre.
  • Munta les clares a punt de neu amb la meitat del sucre.
  • Bat els rovells amb la resta del sucre fins que estiguen molt espumosos.
  • Afig el xocolate als rovells, remenant en sentit circular i suaument perquè no baixen.
  • Incorpora-hi després la farina tamisada i les ametles picades, amb un moviment envolupant.
  • Finalment, aboca-hi les clares muntades.
  • Folra la base d’un motle de 24 cm amb paper d’alumini i greixa’n el fons i les parets amb mantega.
  • Ompli el motle amb la preparació, fins a les ¾ parts de la seua capacitat.
  • Cou-ho al forn a 200ºC durant 10 minuts; apuja el forn a 250º i cou-ho 5 minuts més.
  • Deixa-ho refredar al forn amb la porta entreoberta.
  • Servix-ho, si vols, calent, acompanyat de nata líquida.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
34.5 g

Grases36.2 g

Kcal510

Proteïnes10 g