Llom de porc amb formatge

Ingredients per a 4 comensals

  • 720 g de llom de porc - peça
  • 8 tallada de formatge en tallades
  • 80 g de bacó
  • 200 ml de xerés
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Feu talls en la cinta de llom, sense arribar a tallar-ne els filets.
  • Salpebreu-los al gust.
  • Poseu una tallada de bacó i una de formatge, en cada un dels talls, formant llibrets de llom.
  • Lligueu la cinta de llom a la llarga, per a evitar que s'òbriga.
  • Poseu-ho en una plata de forn.
  • Arruixeu-ho amb l'oli i el xerés.
  • Daureu-ho a forn fort.
  • Quan la superfície estiga daurada, abaixeu la temperatura del forn i arruixeu-ho amb el suc de la safata.
  • Traieu-ho del forn i deixeu-ho reposar uns minuts.
  • Talleu el fil i filetegeu els llibrets de llom.
  • Serviu-ho arruixant-hi el suc per damunt.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
5.9 g

Grases36.4 g

Kcal589

Proteïnes48.7 g