Abadejo amb cobertura de creïlla

Ingredients per a 4 comensals

  • 4 unitat de abadejo fresc
  • 4 unitat de creïlla
  • 1 unitat de cebes picades
  • mostassa de gra sencer (1 culleradeta)
  • 1 unitat de anet fresc
  • 75 g de pa ratllat
  • 50 g de formatge gruyere
  • 2 unitat de oli d'oliva
  • sal
  • pebre negre mòlt

La preparació

  • Posa l’oli en una paella i salta-hi les creïlles, girant-les fins que estiguen ben daurades. Retira-les de la paella amb una espumadora.
  • Ofega a continuació la ceba, l’anet picat i el pa ratllat aproximadament 1-2 minuts.
  • Estén la meitat de les creïlles sobre la base d’una plata per a forn i col·loca-hi damunt els filets d’abadejo. Cobrix l’abadejo amb la resta de les creïlles. Salpebra-ho al gust.
  • Disposa la mescla de pa ratllat, ceba, anet i mostassa sobre les creïlles i empolvora-ho amb el formatge gruyère ratllat.
  • Cuina-ho al forn precalfat a 200ºC durant 20-25 minuts o fins que observes que la cobertura està cruixent i daurada.
  • Adorna-ho amb les branquetes d’anet i servix-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
41.7 g

Grases10.7 g

Kcal409

Proteïnes33.6 g