Maduixes amb mascarpone

Ingredients per a 4 comensals

  • 450 g de maduixa
  • vinagre balsámic (dos cullerades)
  • 120 g de formatge mascarpone
  • fulles de menta
  • pebre negre mòlt

La preparació

  • Neteja les maduixes amb un drap humit. Amb un ganivet talla’n la cueta verda.
  • Talla cada maduixa per la meitat a la llarga, o en quarts si són grans. Incorpora-les a un bol.
  • Afig-hi ½ cullerada de vinagre per persona. Mol un poc de pebre negre per damunt, i mescla-ho amb molta cura. Tapa el bol i reserva’l a la nevera 4 hores.
  • Abans de servir-ho, incorpora la menta a les maduixes. Col·loca el mascarpone en bols individuals i distribuïx les maduixes al damunt. Empolvora-les amb pebre extra al gust.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
6.7 g

Grases9.6 g

Kcal126

Proteïnes2.5 g