Carpaccio de tonyina

Ingredients per a 4 comensals

  • 400 g de tonyina fresca
  • 1 unitat de all
  • 1 unitat de branquetes de julivert
  • 1 unitat de llima
  • 50 ml de vinagre
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal
  • grans de pebre negre

La preparació

  • Embolica la tonyina en film transparent i col·loca-la al congelador fins que estiga ben dura però sense que es congele, perquè es trencaria en tallar-la.
  • Pica l’all i el julivert ben fins.
  • Quan la tonyina estiga a punt, talla la peça en làmines tan fines com pugues, amb un ganivet ben afilat o amb la màquina talla embotits. Distribuïx-la sobre una safata plana.
  • Empolsa-la amb sal i pebre negre acabat de moldre. Condimenta-la amb el vinagre i el suc de llima i a continuació amb l’oli. Empolsa-la amb l’all i el julivert i deixa-la marinar a la nevera durant 60 minuts. Retira-la de la nevera 10 minuts abans de servir.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
1 g

Grases25.5 g

Kcal324

Proteïnes21.7 g