Batut del desdejuni de figues i avena

Ingredients per a 2 comensals

  • 2 cullerades d'avena
  • 60 ml de aigua
  • 6 unitat de figues pelades i netes
  • 240 ml de beguda de soja
  • 1 culleradeta de suc de llima

La preparació

  • Col·loca l’avena en un bol, afig-hi l’aigua bullint i deixa-la en remull durant 10 minuts.
  • Mentrestant, lleva les llavors de les figues i aparta-les. Talla les figues i posa-les en la liquadora.
  • Aboca ací la beguda de soja i el suc de llima. A continuació, posa-hi l’avena i l’aigua del remull.
  • Liqua-ho tot molt bé fins que quede una beguda suau i cremosa; aboca-la en un got i servix-la amb una cullera.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
23 g

Grases1.1 g

Kcal153

Proteïnes6.1 g